Szeretettel köszöntelek a Pizza Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, ha szeretsz leülni egy jó pizza mellé, és megbeszélni a nap eseményeit. Melyik a legjobb pizza recept? Ide beküldheted a sajátodat, és a többiekkel is beszélgethetsz egy jóízűt.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertész Ábel
Pizza Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pizza Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, ha szeretsz leülni egy jó pizza mellé, és megbeszélni a nap eseményeit. Melyik a legjobb pizza recept? Ide beküldheted a sajátodat, és a többiekkel is beszélgethetsz egy jóízűt.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertész Ábel
Pizza Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pizza Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, ha szeretsz leülni egy jó pizza mellé, és megbeszélni a nap eseményeit. Melyik a legjobb pizza recept? Ide beküldheted a sajátodat, és a többiekkel is beszélgethetsz egy jóízűt.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertész Ábel
Pizza Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pizza Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, ha szeretsz leülni egy jó pizza mellé, és megbeszélni a nap eseményeit. Melyik a legjobb pizza recept? Ide beküldheted a sajátodat, és a többiekkel is beszélgethetsz egy jóízűt.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertész Ábel
Pizza Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Kertész Ábel | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
- pizzatészta
- fél pohár sima pizzaszósz
- 7 deka minikrumpli (pl konzerv, vagy ilyesmi)
- 1 kis fej hagyma
- 1 csemege uborka
- 5 dkg raclette, sajt, vagy svéd sajt
A tésztát tegyük sütőpapírra, a 230 C fokra előmelegített sütőbe. Belülről kifelé nyomkodva a pizzatésztát nyújtsuk ki kb 20-25 cm átmérőjű kör alakra. Kenjük meg a pizzaszósszal. Majd jöhet rá a: krumpli, hagyma, uborka és végül a tetejére a sajt.
15 percig kell sütni, míg aranybarna nem lesz.
15 éve | Kertész Ábel | 0 hozzászólás
Kevés szalonnát kis kockákra vágunk és megpirítjuk. Egy
kis fej finomra vágott hagymát adunk hozzá, megpároljuk, rádobjuk a
paradicsompürét és a fokhagymát, jól lepirítjuk. 25 dkg darált
marhahúst adunk hozzá, és megpároljuk. Amikor félig elkészült, apró
kockákra vágott vegyes zöldséget adunk hozzá. 10 dkg reszelt parmezán
sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük. Olivabogyó finom tud lenni a tetején.
|
|
15 éve | Kertész Ábel | 0 hozzászólás
15 éve | Kertész Ábel | 0 hozzászólás
15 éve | Kertész Ábel | 0 hozzászólás
20 dkg marhahúst nagylyukú tárcsán átdarálunk. 5 dkg füstölt szalonnát apró kockára vágunk és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk az 5 dkg finomra vágott vöröshagymát és kissé megpároljuk. A húst rádobjuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal, oreganóval és bazsalikommal ízesítjük, kevés vörösborral és paradicsomlével felöntjük és megpároljuk. (Ügyeljünk arra, hogy a párolás végére csak nagyon kevés leve legyen!) A pizzaszósz megkent tésztára tesszük a húst, 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
15 éve | Kertész Ábel | 0 hozzászólás
20 dkg sertéshúst nagylyukú tárcsán átdarálunk. 5 dkg füstölt szalonnát apró kockára vágunk és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk az 5 dkg finomra vágott vöröshagymát és kissé megpároljuk. A húst rádobjuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük, paradicsomlével felöntjük és megpároljuk. (Ügyeljünk arra, hogy a párolás végére csak nagyon kevés leve legyen!) A pizzaszósz megkent tésztára tesszük a húst, 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük
15 éve | Kertész Ábel | 0 hozzászólás
Ez az a pizza, ahol az olaszkonyha találkozik a magyarral, hiszen itt a pizza tésztán ugyanazok a feltétek vannak, mint a hazai konyhákban uzsonnára kent vajaskenyéren. Szalonna, kolbász, sajt, paradicsom, csípőspaprika. Kell ennél finomabb?
- Fél kiló tészta,
- 5 szelet szalonna
- 7 dkg szeletelt szalámi,
- 7 dkg szeletelt kolbász,
- 25 dkg sajt,
- 1 kk bazsalikom,
- 1 kk oregano
- 1 kk Erős Pista.
A tésztára fel kell vinni az erősPistát, majd ízlésesen körberakjuk a
szalonnaszeleteket, a szalámit és a kolbászt.
15 éve | Kertész Ábel | 0 hozzászólás
Pizza ai quattro formaggi
- Fél kiló tészta,
- 10 dkg mozzarella
- 10 dkg pecorino
- 10 dkg gorgonzola
- 10 dkg groviera
- néhány db fekete olajbogyó.
A tésztára negyed körcikk alakban rápakolom a sajtokat (magyar
sajtfélékkel is helyettesíthetem), elosztom rajta a magozott, negyedelt
olajbogyókat és megsütöm.
15 éve | Kertész Ábel | 0 hozzászólás
-Fél kilónyi tészta,
- fél csésze paradicsommártás,
- 10 dkg szeletelt mozzarella,
- 3-4 ajóka (anchovy filet),
- capri bogyó
- oregano,
- olivaolaj.
A tésztára kenem a paradicsomot, körkörösen rápakolgatom a csíkokra szelt ajókákat, megszórom vágott kapribogyóval és oreganóval, majd elosztom rajta a szeletelt mozzarellát.
Az egyik legfinomabb, igazi olaszos pizza receptje!
15 éve | Kertész Ábel | 0 hozzászólás
- Fél kiló tészta,
- 25 dkg Pick, vagy Herz szalámi (ne spóroljunk a szalámin, mert rögtön nem lesz olyan finom!)
- 25 dkg sajt,
- 1 kk bazsalikom,
- 1 kk oregano
- 2 db cukkini
A tésztára pakolom a vékonyra szelt szalámiszeleteket, majd megszórom a
fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal. Sózni nem kell! A cukkiniket félbevágva elhelyezem a pizzán.
A sütő középső sinébe tolva megsütöm.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu