Szeretettel köszöntelek a Pizza Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, ha szeretsz leülni egy jó pizza mellé, és megbeszélni a nap eseményeit. Melyik a legjobb pizza recept? Ide beküldheted a sajátodat, és a többiekkel is beszélgethetsz egy jóízűt.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertész Ábel
Pizza Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pizza Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, ha szeretsz leülni egy jó pizza mellé, és megbeszélni a nap eseményeit. Melyik a legjobb pizza recept? Ide beküldheted a sajátodat, és a többiekkel is beszélgethetsz egy jóízűt.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertész Ábel
Pizza Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pizza Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, ha szeretsz leülni egy jó pizza mellé, és megbeszélni a nap eseményeit. Melyik a legjobb pizza recept? Ide beküldheted a sajátodat, és a többiekkel is beszélgethetsz egy jóízűt.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertész Ábel
Pizza Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pizza Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, ha szeretsz leülni egy jó pizza mellé, és megbeszélni a nap eseményeit. Melyik a legjobb pizza recept? Ide beküldheted a sajátodat, és a többiekkel is beszélgethetsz egy jóízűt.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertész Ábel
Pizza Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Kertész Ábel | 2 hozzászólás
Hogy miért kap külön blogot ez a leves? nos, azért mert nagyon egyszerű, mindenki a saját íze, kedve szerint formálhatja és jól jön a sok vitamin ilyen időben.
Alapvetően minél többféle zöldséget teszel bele, annál finomabb ez az olasz leves.
Olaszországban alapvetően van benne bab (fehér v. tarka), és csak erre jön rá a többi zöldség is én Tarantoban tanultam.
Kezdem azzal, hogy egy pici olívaolajon húsos szalonnakockákat pirítok.
Arra megy a vöröshagyma, fokhagyma, kicsit dinsztelem.
|
|
15 éve | konta kriszta | 3 hozzászólás
Akik szeretik a furcsa, tengerből származó kisállatokat lábakkal a tányérjukon, azoknak melegen ajánlom ezt a receptet. Nem mellesleg egészségesebb, mint mondjuk a sonkás pizza.
Hozzávalók:
- pizzatészta
- 10 dkg kagyló (friss, mirelit vagy konzerv)
- 10 dkg koktél- vagy garnélarák
- gyömbér
- só
- 5 dkg főtt polip
- citromfű
- citromlé
- zsálya
- parmezánsajt
Meglocsoljuk a tésztánkat olvasztott vajjal, rátesszük a kagylót, majd a vajban, sóval és gyömbérrel megpárolt rákot.
15 éve | konta kriszta | 2 hozzászólás
Személy szerint imádom a lazacot, bár nálunk luxusnak számít, sajnos, de nagyon egészséges, könnyű, szép húsú halfajta, és nem annyira intenzíven halízű. Persze néhanapján pizzára is kerülhet, íme egy egyszerű recept:
Hozzávalók:
- pizzatészta
- sugó (paradicsomos alapmártás)
- 20 dkg füstölt lazac (vagy nyers lazacfilé)
- vaj
- rozmaring
- fehérbors
- só
- olivabogyó
- citromlé
- parmezán sajt
Megkenjük a tésztánkat a sugóval, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és rátesszük a vékony szeletekre vágott lazacot.
15 éve | konta kriszta | 0 hozzászólás
Magyar lányként Bud Spencer jutott eszembe erről a receptről. És a westernfilmek. Pedig Mexikónak köszönhetjük.
Mexikói pizza:
Hozzávalók:
- pizzatészta
- paradicsomos pizzaalap (sugó)
- 10 dkg darált marhahús
- 10 dkg tarkabab
- fokhagyma
- lilahagyma
- olaj
- csemegekukorica
- sajt
A darált marhát kevés olajon megpiritjuk egy serpenyőben, sózzuk, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát és a sugó felében készre pároljuk a húst. A sugó másik felében megpároljuk az előre beáztatott tarkababot.
15 éve | konta kriszta | 0 hozzászólás
Jó kis magyaros, nehéz, hagymás, szalonnás pizzarecept, nem épp diétázóknak:
Hozzávalók:
- pizzatészta
- kolozsvári szalonna
- vörös- vagy lilahagyma
- fokhagyma
- olaj
- paradicsom
- reszelt sajt
- só, bors, bazsalikom
Parasztos pizza:
Karikákra vágott vörös- vagy lilahagymát és pár gerezd fokhagymát olajon üvegesre pirítunk, hozzádobunk bőséges, csíkokra vágott húsos, füstölt kolozsvári szalonnát és cikekkre vágott paradicsomot
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás